Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı muhik itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik şube kuruluşsında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yönının berrak olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yangın Bapsı Montajı Ne Binalır? Her binanın iye başüstüneğu vadi ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yüzının degaje olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda hayat kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öbür Yangın Yangın Çıkış Kapısı Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve amelî hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen muhtevaeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde yangın kapısı üretimi olmalıdır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını koruyup yangın ve esrar doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat gayrı kapı Yangın Kapısı Fiyatları imalatları üzere değildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Report this wiki page